Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Piv Huvluv Zoiets verzin je niet!
Koop tickets

€ 18

Basisprijs

BLACKBOX
Tijdschema

19:30 Deuren
20:30 Piv Huvluv

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Zoiets verzin je niet!

Piv viert z'n 25-jarig jubileum! In zijn nieuwste en achtste avondvullende show coacht Maaike Cafmeyer PIV naar een verbluffend eindresultaat dat -25 jaar na zijn eerste optreden- veeleer de start wordt voor nog méér en béter, dan een gemakkelijke terugblik op een gevulde carrière.

PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

In 'Zoiets verzin je niet!' staat de platenspeler natuurlijk weer aan PIV's zij, maar vooral zie je hem als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je in je hoofd mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit  je stoel van ontstentenis. Maar PIV trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, weet wat hem of haar te doen staat: een ticket kopen.

Website | YouTube | Facebook

Credits

Coaching: Maaike Cafmeyer