Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
playField. I Remember
Koop tickets

€ 16

Basisprijs

€ 13

-26 jaar

€ 13

Studenten

De Grote
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 playField. - I Remember

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

I Remember

Ontdek samen met playField de ongrijpbare wereld van het menselijke geheugen. Je maakt kennis met vijf performers, vijf perspectieven en vijf persoonlijke geschiedenissen. Ze delen hun herinneringen. Klinken ze bekend in de oren? Langzaam maar zeker vormen persoonlijke gefragmenteerde momenten zich een web van verhalen waar niemand aan ontkomt.

Samen met jou onderzoekt playField hoe beïnvloedbaar en kneedbaar het geheugen is. Maar ook hoe ervaringen ons verbinden en hoe gedeelde herinneringen cultuur vormgeven.

Hoeveel herinneringen delen we met elkaar? Bestaat er zoiets als een collectief geheugen? Hoe (on)betrouwbaar zijn onze herinneringen? Proberen het geheugen te begrijpen is als een kind dat wil weten hoe het lichtje van de koelkast werkt; wanneer je het bijna ziet, sluit de deur.

Over playField

Ontdek interactieve en performatieve kunst met playField, en verwijder de grens tussen jezelf en de performance. Je wordt uitgenodigd om meer te doen dan alleen kijken. PlayField is een jong kunstcollectief met een voorliefde voor de samenleving en menselijk gedrag. Via kunst en een plethora aan wetenschappen zoals filosofie, sociologie, data science en wiskunde. We zetten de toeschouwer centraal in een dramaturgie die realiteit en fictie combineert.

Website | Facebook | Instagram | Vimeo

Credits

Concept en creatie: playField en Tim Bogaerts
Cast: Tim Bogaerts, Kinga Jaczewska, Adina Macpherson, Lucas Katangila en Marthe Schneider
Lichtontwerp: Caroline Mathieu

Met de steun van

FPK, de Vlaamse overheid, Arenberg, Het Huis Utrecht, Vooruit, Kopergietery, Victoria Deluxe.

De voorstelling wordt gepresenteerd in en ondersteund door Arenberg (Antwerpen) en Huis Utrecht.