Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Stijn Van de Voorde For Those About to Rock More
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE
21:45 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

For Those About to Rock More

Het langverwachte vervolg op Stijn Van de Voorde's multimediale arenashow FOR THOSE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU.

In 2020 trok Stijn met FOR THOSE ABOUT TO ROCK I SALUTE YOU met groot succes door het land. Duizenden bezoekers ontdekten dat Prince een gitaar kan doen verdwijnen en dat je Noorse metalbands best serieus neemt. Maar er valt nog méér te vertellen.

Rock & roll is een onuitputtelijke bron van geestige, interessante, heftige en ontroerende verhalen. In FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE verlegt Stijn zijn blik naar de (vaak onderbelichte) vrouwen die de muziekwereld kleurden, naar een hoger niveau tilden of dramatisch trashten.

Waarom werd rock & roll uitgevonden door een vrouw? Wie is de échte Queen of Rock & Roll? Waarom mochten vrouwelijke gitaristes enkel in bikini op de cover van gitaarmagazines? Is Billie Eilish de Kurt Cobain van deze eeuw?

“For Those About To Rock More is niet zwaar of moraliserend, wel leerrijk en bijwijlen hilarisch.
De climax is zo bizar dat je aan de vestiaire nog niet klaar bent met lachen.
Vooral is het een goeie reminder aan de impact van Aretha Franklin, blondie en de vergeten Nico van The Velvet Underground.
Who run the world? Juist ja: girls.” - Volledige recensie, ***** in Het Nieuwsblad

"In de VS had Stijn al lang een dik contract met carte blanche gekregen bij een streamingdienst. Iedereen wil die man in huis. Stijn doet wat alleen Stijn kan. Stijn zijn." — De Morgen

"Of Billie Eilish echt de nieuwe Kurt Cobain is? Ik denk vooral dat Billie Eilish de nieuwe Billie Eilish is." — Stijn Van de Voorde licht een tipje van de sluier in De Morgen

Stijn Van de Voorde

Stijn Van de Voorde werkt intussen meer dan 20 jaar voor Studio Brussel. Hij mocht muzikale legendes als Dave Grohl, Metallica, Lady Gaga en Billie Eilish ontmoeten. Hij presenteerde jarenlang de main stage van Rock Werchter en maakte succesvolle muziekdocu's (California Love, Rock 'n' Roll High School, Great! Britain, Studio Ibiza en Burning Man).

In FOR THOSE ABOUT TO ROCK MORE bundelt Stijn andermaal een eigenzinnige selectie van de meest interessante en verrassende verhalen die hij gezien, gehoord en zelf meegemaakt heeft.

Website | Facebook | Instagram | Twitter

Credits

Live foto's © Lynne Vermeulen


Reeds afgelopen
  • donderdag 30 maart 2023 - 20:15 - 21:45