Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Studio Guga Ongehoord
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Verwacht einde
20:15 Studio Guga
22:05 Verwacht einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Studio Guga

Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, ken je al als coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam Studio Guga schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiesten, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ONGEHOORD!. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo's hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich nam. Want wie anders dan Jean weet hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Zo kregen artiesten als Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal in de gedaante van Guga Baul en de zijnen een gloednieuw nummer.

De vraag is niet langer welke artiest Guga nu weer imiteert. Vanaf nu luidt de vraag: herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?

Website | Facebook | YouTube | Spotify

Credits

Zang: Guga Baul
Drums: Joost Van den Broeck
Bas: Bert Embrechts
Gitaar: Filip Bollaert
Toetsen: Jacques Motmans


Reeds afgelopen
  • vrijdag 6 mei 2022 - 20:15 - 23:00