Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Swingin’ Paris the Christmas special! The Legends
Archief
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 Start voorstelling
15:20 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

In het inkomticket zit een drankje na de show inbegrepen.

The Legends

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd!

Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met chansonnière Tess Merlot, mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet en natuurlijk kunnen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken.

Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt Swingin’ Paris ondergedompeld in warme kerstsferen. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.

Instagram 

Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong - ★★★★ NRC

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in mekaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Tickets kosten € 6. Het drankje na de voorstelling is inbegrepen in de prijs!

Credits

Zang :  Caroline Rutten
Zang en trompet : Michael Varekamp
Toetsen : Wiboud Burkens
Saxofoon : Yoran Aarssen
Contrabas : Harry Emmery
Drums : Erik Kooger

Met de steun van

District Antwerpen


Reeds afgelopen
  • dinsdag 27 december 2022 - 14:00 - 15:30
Meer info?

Zoek je meer informatie over de status van jouw voorstelling?