Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Theo Maassen Onbekend Terrein
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Theo Maassen
21:45 Verwacht einde

Opgelet: laatkomers worden niet toegelaten in de zaal, dus kom op tijd!

Onbekend terrein

Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen. Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister.

Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. 

Theo Maassen gaat in deze one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is. Kom kijken, je gaat wat meemaken...

Over Theo Maassen

Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse - Toon Hermans - Freek de Jonge - Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna. Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè.

Credits

Beeld: Tim Knol


Reeds afgelopen
  • vrijdag 24 maart 2023 - 20:15 - 21:45
  • donderdag 23 maart 2023 - 20:15 - 21:45
  • woensdag 22 maart 2023 - 20:15 - 21:45