Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Todrick The Femuline Tour
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Todrick
22:10 Verwacht einde

Omwille van verminderde zichtbaarheid zijn tickets €3 goedkoper in rang 2.

 

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Todrick

Naast zijn passie voor muziek blinkt Todrick Hall uit als danser, acteur, choreograaf, kostuumontwerper én regisseur. Deze veelzijdigheid resulteert in shows die telkens megaprojecten zijn met een weelde aan kostuums, decor en dans. Hall komt niet alleen met een nieuwe tour, maar ook met een gloednieuwe album: FEMULINE. Als teaser voor het album loste hij reeds zijn single ‘Boys in the Ocean’. FEMULINE is Todricks grootste, meest gedurfde muziekproject tot dusver. Hij werkte met een groot aantal bekende namen aan dit album, waaronder Chaka Khan, Brandy, Tyra Banks, TS Madison en Nicole Scherzinger.

"It has taken me years and years, even after coming out, to be this comfortable embracing my masculine and feminine sides. I'm so excited to give people permission to live as their fullest and truest selves with this music that I handcrafted specifically for the gay community. But I also feel that my music will resonate with people of all age groups and from all backgrounds.”, aldus Todrick.

Todrick Hall werd bekend in 2010 toen hij in de halve finale stond van het negende seizoen van American Idol. Na de talentenjacht is hij zich gaan focussen op het maken van content voor zijn YouTube kanaal. Inmiddels heeft hij meer dan 800 miljoen views op zijn kanaal, werkte hij samen met Beyoncé en speelde hij op Broadway in de musical 'Kinky Boots’ die werd bekroond met een Grammy en meerdere Tony Awards. Ook schreef en regisseerde hij zijn eigen MTV show 'TODRICK’. Hierin kregen fans een kijkje in zijn drukke, hardwerkende bestaan. Todrick Hall staat garant voor een geweldige on stage energie, creativiteit en enthousiasme.

Todrick - VIP Package
 

  • Meet & greet met Todrick Hall
  • Een foto met Todrick na de show
  • Ontvang een exclusief Todrick Hall VIP-geschenk
  • Een officiële Todrick Hall VIP-pas en lanyard 

Facebook | Instagram | Twitter | Youtube


Reeds afgelopen
  • dinsdag 17 mei 2022 - 20:15 - 22:00