Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Waargebeurd MartHa!tentatief & Arenberg
Koop tickets

€ 10

Basisprijs

€ 8

-26 jaar

€ 8

Studenten

BarLokal
Tijdschema

15:00 Deuren
16:00 Waargebeurd

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Waargebeurd

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Op 7 november staat het thema 'De Roes' centraal.

Artèl

Deze voorstelling is deel van Artèl - Storytelling Festival. 

Artèl is een storytellingfestival en workshopreeks gecureerd door Ish Aït Hamou en Yves Ruth. Verhalen gebracht op het podium, naast het podium, door de strafste slam poets, choreografen, theatermakers en andere verhalenvertellers. Op 06.11 en 07.11 ontdek je de verhalen van vandaag in Arenberg. Lees meer »


Wanneer?