Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Waargebeurd MartHa!tentatief & Arenberg
Archief
Facebook event
Tijdschema

15:00 / Deuren
16:00 / Waargebeurd
18:00 / Einde

Lees hier alles over de coronamaatregelen in Arenberg.

Waargebeurd

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder, of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

#10: Leren

Op zondag 25.10 hebben we het over alles wat je zoal kunt leren. Een leraar komt vertellen over zijn nachtmerrieklas, iemand hoe hij met veel vallen paard leerde rijden en een politieagent hoe hij van zijn zoon de belangrijkste les van zijn leven leerde. Johan Petit en Joyce Loir zijn de gastheer/vrouw, Tom Clement is het huisorkest.

Over Waargebeurd

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Heb jij een goed verhaal? Laat het ons weten en kom het vertellen op Waargebeurd! Mail naar waargebeurd@telenet.be.

 

Credits

Coaching: Johan Petit en Dalilla Hermans


Reeds afgelopen
  • zondag 25 oktober 2020 - 16:00