Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Afro Belg Joffrey Anane / Untold Stories
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren + Ramos Sama
20:15 Screening Afro Belg
21:00 Q&A
21:30 DJ Kevinho
22:00 Mama Na Duo (Rabba & Shakespeare)
22:30 DJ Lizaay
23:00 Grace
23:30 Blck Mamba
01:00 Verwacht einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier alles over de corona-maatregelen in Arenberg

Afro Belg

Hedendaagse conflicten, racisme, discriminatie en stereotypes maar ook heel veel humor dat is AFRO BELG. 

Na al de online sketches op Instagram en Tiktok is het nu tijd voor de eerste echte Afro Belg serie. Tijdens de première op 2 oktober nemen we jullie mee in deze wereld van Afro Belg en wordt de serie voor het eerst gedeeld met het grote publiek. 

Je kan je verwachten aan een totaalbeleving. Het event wordt gehost door een mystery guest en een dj zal zijn beste Afro Belg tunes draaien. Er wordt exclusieve merch verkocht, je leert voor het eerst alle personages individueel kennen en je kan al je vragen stellen aan de maker himself.  Afro Belg Good Vibes Verzekerd! 
Met Afro Belg brengen we een humoristische reeks uit omtrent hedendaagse conflicten als racisme en discriminatie tegenover mensen met Afrikaanse origine. De reeks werd bedacht door Joffrey Anane uit Antwerpen. Hij werd geïnspireerd door zijn ervaringen die hij zelfs in zijn jeugd heeft meegemaakt. Zo werd hij opgevoed door zowel zijn biologische moeder en vader als door zijn witte pleegouders. 

Afro Belg staat dan ook voor het omhelzen van deze twee identiteiten. Het schijnt licht op het conflict dat ontstaat door het verzet tegen verandering van de conservatieve Vlaming en het gewaardeerd willen worden van de ‘Afro Belg’ door het land waar hij of zij werd in geboren. Door de verschillende perspectieven van de personages krijgen we een komisch totaalbeeld van hoe het is als Belg met Afrikaanse origine in de vaak nog steeds conservatieve Belgische maatschappij. De serie biedt samenhorigheid en herkenning in de vorm van humor.

Première met afterparty.

Instagram | Facebook | TikTok


Reeds afgelopen
  • zaterdag 2 oktober 2021 - 20:15 - 22:30