Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Arnout Van den Bossche Burn-out voor Beginners
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Arnout Van den Bossche
21:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Burn-out voor Beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

In januari 2020 speelde Arnout Van den Bossche 2 uitverkochte voorstellingen in de Lotto Arena. De vraag naar tickets voor deze voorstelling blijft groot, daarom keert Arnout ook graag nog eens terug naar Arenberg!


Reeds afgelopen
  • donderdag 24 februari 2022 - 20:15 - 21:15
  • woensdag 23 februari 2022 - 20:15 - 21:15