Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Dara Invites Daniel Granados, Ivan & Carlos, Nitish Bhardwaj & DJ Bleubleu
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
19:30 Libanees food van Si Bon (Syrië) + DJ BleuBleu
20:30 Kortfilm Being van Nitish Bhardwaj (Indië)
20:45 Ivan & Carlos (Portugal)
21:00 Screening Los Veo van Daniel Granados (Honduras) + Q&A
22:00 DJ BleuBleu
 

In het ticket zit ook Libanees food van Si Bon inbegrepen. Smakelijk!

Een Covid Safe Ticket is vereist voor deze voorstelling.
Lees alles over het CST in Arenberg hier.

Dara Sheikhi ruilde 5 jaar geleden Aleppo in voor Antwerpen. Sinds 2018 werkt hij als cultuurnetwerker voor Arenberg en nodigt hij jonge Antwerpse artiesten uit. Samen met jou maakt hij er een gezellige boel van.

Antwerpse première Los Veo van Daniel Granados

Daniel Granados is geboren in Honduras en is de maker van de kortfilm Yibril die hij als bachelorproef maakte voor het RITCS. Zijn film was een samenwerking tussen studenten van verschillende richtingen. Yibril won in 2016 de VAF Wildcard op het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven. 
De films van Daniel Granados vertellen emotionele verhalen waarin herkenbare personages geconfronteerd worden met overweldigende situaties waarin ze belangrijke morele keuzes moeten maken. 
In Los Veo is Alejandro een alleenstaande vader die werkt voor een bende mensensmokkelaars in Mexico. Hij wil een nieuw leven beginnen met zijn dochter aan de andere kant van de grens, maar dan moet hij een moeilijke beslissing maken.

Belgische première 'Being' van Nitish Bhardwaj

Nitish studeerde Master in Drama en Film aan de Mahatma Gandhi International University, India. Tijdens en na zijn studie werkte hij mee aan verschillende korte films en theaterprojecten Voor enkele projecten behaalden hij volgende bekroning Beste Schrijver en Regisseur in een Nationale Drama Competitie. Een serie van zijn Hindi-poëzie wordt als boek uitgegeven. Momenteel zet hij alles op alles om als scenarioschrijver en regisseur te kunnen werken. Being is zijn eerste kortfilmproject in België.

Dance: Ivan & Carlos

Ivan & Carlos zijn neven, beiden afkomstig uit Portugal. Popping is de geliefde stijl van Ivan, een ritmisch aaneenschakelen van het op- en ontspannen van je spieren. Carlos oefent als enige in België Flexing/Bone Break uit, geïnspireerd door enkele Amerikaanse dansers.

DJ BLEUBLEU

Van zanger/schrijver/producer/multi-instrumentalist, tot muziekselector, tot DJ en producer, Bleubleu is van vele markten thuis en kan verschillende genres en stijlen perfect combineren. Hij weet hiphop, funk, soul en house te mixen om er zo een gloednieuwe sound van te maken.

 


Reeds afgelopen
  • donderdag 2 december 2021 - 20:30 - 22:00