Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Dara invites Jazz Sanusi
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:30 Deuren + DJ Bleubleu + Libanees diner
20:30 Jazz Sanusi
21:30 Q&A
22:00 DJ Bleubleu

Jazz Sanusi

Debut show: Starting with yesterday

Na heel wat jaren samen met andere artiesten op het podium te staan, is het eindelijk tijd voor het solodebuut van Jazz Sanusi. Duik 'one night only' in de wereld van Jazz Sanusi en kom jezelf erin tegen.

Jazz Sanusi's songs zijn persoonlijk en autobiografisch waarmee ze universele en unieke thema's op een onverwachte manier weet te versmelten. Samen met haar full band brengt ze een crossover tussen RnB, soul, blues, hiphop en, natuurlijk, jazz.

Na afloop van het concert gaat de artiest graag met je in gesprek over de betekenis van songs en de invloeden in haar muziek.

Het debuut van deze fantastische muzikant wil je niet missen!

Instagram

DJ Bleubleu

Van zanger/schrijver/producer/multi-instrumentalist, tot muziekselector, tot DJ en producer, Bleubleu is van vele markten thuis en kan verschillende genres en stijlen perfect combineren. Hij weet hiphop, funk, soul en house te mixen om er zo een gloednieuwe sound van te maken.

Dara invites

Dara Sheikhi ruilde 5 jaar geleden Aleppo in voor Antwerpen. Sinds 2018 werkt hij als cultuurnetwerker voor Arenberg en nodigt hij jonge Antwerpse artiesten uit. Samen met jou maakt hij er een ongelooflijk gezellige avond van.

Credits

Keys : Olayiwola Michael aka Mikeys
Drum: Linimas Mbadu  
Bass: Andy Kisema  
Backings: Jessica Ndimunbandi
Guitar: Rafaello Visconti   

Met de steun van

Stad Antwerpen en Fameus


Reeds afgelopen
  • vrijdag 25 februari 2022 - 20:30 - 22:00