Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
David Galle Joepie
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:30 David Galle - Joepie
22:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier alles over de corona-maatregelen in Arenberg.

Joepie

Het is een bijzonder jaar voor stand-upcomedian David Galle: Hij staat twintig jaar op het podium en is net veertig jaar geworden. Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Dat geldt voor iemand als mens, maar ook als performer. Rijpen, heet dat dan.

Dus David Galle komt met een nieuwe show voor seizoen 21-22: Joepie!

Over David Galle

David Galle kent u misschien van Bevergem, Comedy Casino of De Kazakkendraaiers. Hij heeft vooral een stevige live-reputatie in het brengen van herkenbare humor.

In zijn shows bewandelt hij niet meteen het pad van de actualiteit, maar graaft hij bij iedere productie dieper in zichzelf en in de wereld. Zijn shows zijn een rollercoaster aan vlijmscherpe beschouwingen en trefzekere observaties over het leven, gewikkeld in een humoristische folie.

Zoals een beeldhouwer een stuk marmer bekijkt en er een schitterend beeldwerk in ziet, zo ziet David in de meest triestige situaties ook altijd een vleugje humor doorschemeren.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Reeds afgelopen
  • donderdag 28 oktober 2021 - 20:30 - 23:00