Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Nigel Williams Matinée Dorée
Koop tickets

€ 6

Basisprijs

Minigolf Beatrijs
Tijdschema

12:00 Deuren
14:00 Nigel Williams
15:20 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

In het inkomticket zit een drankje en poffertjes inbegrepen.

Verder nog honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Zowel voor als na de voorstelling kan je gezellig iets eten en drinken. Eigen drank of eten zijn helaas niet toegelaten.

Nigel Williams

The Best of 2022

Nigel Williams, afkomstig van Bristol in het Zuidwesten van Engeland, is stand-upcomedian in de zuiverste zin van het woord. Geen typetjes, acts, speciaal decor of attributen, enkel Nigel en een microfoon. Of hij nu met voorbereide tekst komt of  ter plekke freewheelt, een optreden van Nigel is een must see.

Hij wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy.

Nigel haalt in deze voorstelling allerhande actuele issues aan, hij laat veel ruimte voor pittige, niet-verbloemde (maar steeds met een vette knipoog) interacties met het publiek en deelt meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

Nigel op zijn best dus: dicht bij het publiek, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd en confronterend.

Praktisch


Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in mekaar voor een schitterende reeks voorstellingen in Minigolf Beatrijs vol muziek, theater en comedy.