Stad Antwerpen
Johan Jacobs
Matinée Dorée

Sarah D'hondt en Stijn Bettens

Souvenir, Franse chansons van toen voor oren van nu

Met 'Souvenir' brengt Sarah D’hondt herinneringen van toen en morgen en toont deze straffe dame hoe ze de stem én de stiel van het vertolken beheerst. Sarah D’hondt gaat op zoek naar souvenirs uit het Franse repertoire. Ze vertolkt al deze kleine verhalen met een grote naturel en ook met haar bindteksten weet ze je ongetwijfeld te boeien en te ontroeren. En dat allemaal in duo met Stijn Bettens op accordeon.

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in elkaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Tickets kosten € 8 (€ 2 aan kansentarief). Een drankje en een portie poffertjes zijn inbegrepen in de prijs!

Minigolf Beatrijs

Deze voorstelling gaat door in Minigolf Beatrijs. Je bereikt Minigolf Beatrijs het makkelijkst met de fiets of het openbaar vervoer. Metrostation Frederik Van Eden (tramlijnen 3, 5, 9 en 15) ligt op wandelafstand.

In je ticket zitten een gratis drankje en een portie poffertjes inbegrepen. Verder nog honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Voor de voorstelling kan je gezellig iets drinken, na de voorstelling is de keuken open en kan je ook iets eten. Bekijk hier het menu.

Minigolf Beatrijs

Beatrijslaan 19, 2050 Linkeroever (Antwerpen)