Stad Antwerpen

Love at first sight is terug! Al acht jaar lang richt het festival zijn (liefdes)pijlen op werk van jonge theatermarkers, dansers, performers, scenografen, theaterschrijvers, muzikanten en kostuumontwerpers. Ontdek dit jong geweld op maar liefst negen Antwerpse podia, van 26 tot en met 29 oktober.

LAFS #8

LAFS is een unieke samenwerking tussen negen verschillende Antwerpse podia met elk hun eigen artistieke visie. Wat zij delen is een gedreven nieuwsgierigheid naar een onverhoopte theaterervaring die hen treft in hart en ziel.

Van 26.10 tot en met 29.10 laten De Studio, detheatermaker, hetpaleis, Monty, wpZimmer, Rataplan, Het Bos, Toneelhuis en Arenberg je jong talent ontdekken. Duik in het volledige programma op loveatfirstsight.be.

LAFS in Arenberg

DANS - TRIPLE BILL met Mei-Li, Marta Jamsja & Ella-My Blomdahl

Op het punt om aan een professionele carrière te beginnen, exploreren drie jonge vrouwelijke kunstenaars hun eigen lichaam. Urgente lijf-vragen worden al dansend verkend, met de nodige zin voor humor, ernst, zelf-relativering en fantasie. Drie stukken over het blootleggen en transformeren van jezelf door diep te graven in de geschiedenis van je eigen lijf.

Op vrijdag 27.10 in Arenberg. Meer info & tickets.

LA FIESTA DE DELFINA met Désirée Cerocién & Luis Miguel Ramirez Muñoz

De voorstelling, geleid door twee gemaskerde personages in een decor van een verjaardagsfeest, toont een vreemde mix van dans en clownerie in een gefragmenteerd, somber en soms grotesk verhaal.

La Fiesta de Delfina behandelt thema's als het feest, de dood en de afwezigheid van dierbaren en stelt de plaats van performers en 'entertainment' in vraag, of het nu in een Europese Blackbox is of op een verjaardagsfeestje in een garage in Latijns-Amerika.

Op zondag 29.10 in Arenberg.  Meer info & tickets.