Stad Antwerpen

Benefiet voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië

Op 06 februari verloren onnoembaar veel mensen in Turkije en Syrië hun huis. Mensen raakten zwaargewond. Of verloren hun leven. Een ramp die niemand onberoerd laat. Ook comedian Erhan Demirci niet.

"Op 06 februari werd Turkije getroffen door een aardbeving. Het land van m’n ouders, het land dat mij zo na aan het hart ligt. Jammer genoeg kan ik het leed van de getroffenen niet wegnemen. Maar wat ik wel kan doen, is proberen de pijn van zoveel mogelijk kinderen te verzachten. Zowel Turkse, Koerdische als Syrische kinderen in de regio, die op zo’n jonge leeftijd dit verdriet nooit zouden mogen meemaken.

In samenwerking met mijn productiehuis De Hofleveranciers en cultuurcentra CC Beringen, Arenberg en De Centrale organiseren we drie prachtige benefietavonden telkens met een line-up van topcollega’s, die meteen wilden meewerken. Mijn dank aan hen allen. De solidariteit is enorm. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten​​​".

De solidariteit is enorm. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten​​​

Erhan organiseert op woensdag 15.03 een benefiet in Arenberg. Daarvoor brengt hij collega-comedians Vincent VoetenJohan PetitDavid GalleGiliBart CannaertsJasper PossonBruno Vanden Broecke en Michael Van Peel mee.

Door hieronder een ticket voor deze benefiet te kopen, help jij de mensen in Turkije en Syrië. Bedankt!

Steun Turkije & Syrië

Help de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië en koop een ticket voor de benefiet van Erhan Demirci op woensdag 15.03.