Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Amelie Albrecht Zwaar Leven (try-out)
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren 
20:00 Support: Elias Van Dingenen
20:15 Amelie Albrecht - Zwaar Leven (try-out)
21:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Deze voorstelling gaat door in Minigolf Beatrijs.

Dit is een buitenlocatie, dus vergeet je niet te kleden op het weer.

Zwaar Leven

Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Het afgelopen jaar nam corona het helaas van haar over, maar vanaf nu toont Amelie graag zelf terug aan hoe Zwaar het Leven wel niet kan zijn. Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Support: Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2019 de halve finale van Humo's Comedy Cup. Deze Gentenaar praat over zijn kleine kantjes en geeft unieke invalshoeken op de wereld. Hij schopt soms tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.


Reeds afgelopen
  • donderdag 3 juni 2021 - 20:00 - 22:00