Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Amelie Albrecht Zwaar Leven
Koop tickets

€ 20

Basisprijs

€ 17

-26 jaar

€ 17

Studenten

De Grote
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Amelie Albrecht - Zwaar Leven
21:45 Verwacht einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Amelie Albrecht

Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van HUMO's Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt, is ook een opgave.

Amelie's comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je-m'en-foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

In de pers:

  • "Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht." - Guy Mortier na HUMO's Comedy Cup
  • "Amelie Albrecht is nogal een verschijning: présence op het podium, gortdroog, geen franjes, to the point, een mitraillettevuur aan grappen." - VRT NWS
  • "Als dat de manier is om een vrouw aan de bak te laten komen: vooruit dan maar." - De Standaard

+ support: Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2019 de Halve Finale van Humo's Comedy Cup. Deze Gentenaar praat over zijn kleine kantjes en geeft unieke invalshoeken op de wereld. Hij schopt soms tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Website | Facebook | Instagram | Twitter