Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Kamal Kharmach Mag ik even?
Archief
Facebook event

Corona blijft nog een tijdje in het land en dus houdt Arenberg de deuren gesloten tot eind februari. We bekijken momenteel wat dit betekent voor onze voorstellingen. De ticketbalie brengt ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf dus geen actie ondernemen. Meer info arenberg.be/corona

Mag ik even?

2020

In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken.

Dat kan tellen als debuut! En voor de tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Kamal Kharmach

Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende.  Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling "De Schaamte Voorbij" de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden. De kijkcijfers van zijn eerste conference logen er niet om: hij verdubbelde niet alleen het aantal kijkers dat Michael Van Peel vorig jaar haalde, maar was tijdens de uitzending zelfs absolute marktleider op de Vlaamse televisie.

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Die lijn zette hij overtuigend verder met een  schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

Website | Facebook | Twitter | Instagram


Reeds afgelopen
  • donderdag 18 maart 2021 - 20:15
  • woensdag 17 maart 2021 - 20:15
  • vrijdag 12 maart 2021 - 20:15
  • donderdag 11 maart 2021 - 20:15