Stad Antwerpen
© NISRAN.COM

'Nuff Said

met Desta Jong, Amir Sulaiman, Soukaïna Bennani, Maarten Inghels en Tony Law

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam.

Dit seizoen kan je terug elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Soe Nsuki is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

Line-up

DESTA JONG (NL) is één van de grootste nieuwe talenten in het stand-up comedy circuit. de geboren Amsterdamse is niet op haar mondje gevallen en met haar rauwe en eigen comedy-stijl stond ze al in verschillende comedyclubs en speelde in comedyshows door het hele land, zo stond ze ook op het Utrecht International Comedy Festival.

 AMIR SULAIMAN (VS) is dichter, scenarioschrijver en producer. Hij was recentelijk schrijver en producer van seizoen 2 van de bekroonde serie ‘Ramy’. Op muziekgebied verdiende hij in 2022 een Grammy-nominatie voor Best Spoken Word Album voor zijn samenwerking met Dave Chappelle op hun album ‘8:46’. Hij heeft onlangs ook muziek uitgebracht met Robert Glasper; ze speelden hun nummer ‘In Tune’ op ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’.

SOUKAINA BENNANI (BE) is soms maatschappelijk bezeten, soms een sukkel voor de liefde, maar altijd een poëet met haar hart op de tong. In 2016 schopte het ze tot in de finale van de gesproken woord wedstrijd Naft voor Woord. Haar vrouwelijkheid komt vaak aanbod in haar werk. Zo schreef ze in 2017 ‘We gaan de vrouw zien’, een gedicht dat in 2021 werd gepubliceerd in ‘Intieme Revoluties’. In 2022 bemachtigde zij een plekje in de finale van het Gents Slampioenschap.

MAARTEN INGHELS (BE) is een multidisciplinair kunstenaar, schrijver en dichter. Zijn werk bestaat uit boeken, installaties, video’s en performances. Zijn laatste roman ‘Het mirakel van België’ gaat in op zijn ervaringen met de grootste meesteroplichter ter wereld en vermengt documentaire met fictie om een literair verhaal tussen leugen en waarheid te vertellen. Het boek vormde de basis voor een docureeks en een multimediale theatervoorstelling.

“Een briljant geschreven roman” – De Telegraaf

“Een echte page-turner” – Knack

TONY LAW (CAN), surrealist en meesterverteller, is drievoudig winnaar van de Chortle Award, winnaar van de Amused Moose Best Show en genomineerd voor de Edinburgh Comedy Award. Zijn kenmerkende stijl omvat improvisatieroutines die zich richten op absurde en surrealistische onderwerpen en concepten.

“The King of post-modern nonsense” – Telegraph

“Chaos has rarely been so finely constructed and this much fun” – The Times

Deze editie speelt ook op 4 okt CC Het Bolwerk (Vilvoorde) en 7 okt in C-mine (Genk). Meer info: www.nuffsaid.be

Wanneer?

Reeds afgelopen