Stad Antwerpen
Aaron Godderis

Streamfest

Dé ultieme Twitch meet-up in Vlaanderen

Mis het niet! Na het enorme succes van vorig jaar zijn we terug met een nieuwe editie van Streamfest. Dit jaar willen we jou opnieuw een unieke ervaring bezorgen!

🤝 Ontmoet je favoriete streamers en je mede-chatters en lurkers. Streamfest brengt de Twitch-community samen in één evenement met talloze activiteiten.

🏰 Dit jaar brengen we je twee epische evenementen in de Grote Zaal van Arenberg. Bereid je voor op "Streamer vs Chat: de Battle" in samenwerking met BattleStation en "Streamer vs Chat: de Quiz". Het wordt een ongekende showdown tussen je favoriete streamers en hun communities.

🎶 En als kers op de taart sluiten we de avond af met een afterparty, waar DJ ElevateBE & Mr Dezz en DJ BuckyBunker de dansvloer in vuur en vlam zetten!

📅 Noteer het in je agenda! Kom samen met vrienden en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Koop nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit legendarische event!

Line-up

Over de organisatie

Front Collective bestaat uit de zes vooraanstaande Vlaamstalige Twitch-streamers: Abulic, Espe, Twoosie, Mr Dezz, Laagvliet & CasualGorilla. Een groep van gelijkgezinde content creators die zich inzet om creativiteit en talent op een duurzame en relevante manier in te zetten in samenwerkingen met geëngageerde merken.

Dit uit zich in unieke content die rechtstreeks gericht is op een aanzienlijke doelgroep, waarbij we volledige ondersteuning bieden via diverse platforms, en het organiseren van bijeenkomsten met verschillende Vlaamse communities.

Wanneer?

Reeds afgelopen