Stad Antwerpen

Jongerenkorting

Op alle voorstellingen die Arenberg zelf organiseert krijgen jongeren (-26 jaar of op vertoon van een studentenkaart) een korting van €2 of €3, afhankelijk van de ticketprijs. Vraag hiernaar bij je reservatie of vink bij een online bestelling deze korting aan.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Voor studenten die een theater- of drama-opleiding volgen, bieden we een speciaal tarief aan voor enkele theatervoorstellingen. Neem voor meer informatie contact op met onze ticketbalie.

A-kaart

Met je A-kaart kan je punten sparen en verzilveren in Arenberg. Je vindt de zuil vlakbij de vestiaire. Heb je tien punten op je A-kaart? Dan ontvang je aan onze ticketbalie een korting van €2 of €3 (afhankelijk van de ticketprijs) op voorstellingen die Arenberg zelf organiseert. Deze tickets met korting kan je niet online reserveren. Spring tijdens de openingsuren even binnen of reserveer telefonisch op 03 202 46 46.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Vrijetijdspas / A-kaart met kansentarief

Heb je een gemeentelijke vrijetijdspas uit de provincie Antwerpen of een A-kaart met kansentarief? Dan krijg je korting op een selectie voorstellingen in Arenberg.

De ticketprijs bedraagt € 2. Op onze website kan je bekijken voor welke voorstellingen dit kortingstarief geldt. De tickets zijn beperkt in aantal en kan je niet online reserveren. Spring tijdens de openingsuren even binnen of reserveer telefonisch op 03 202 46 46. Of stuur ons een mail.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Cultuurshock!

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen kunnen voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen, dankzij de cultuurcheques van Cultuurshock!.

Voor € 6 koop je op het secretariaat van je school een boekje met drie cheques die je kan inruilen bij onder andere Arenberg.

Je cultuurcheque inruilen is heel eenvoudig:

  • Kies je voorstelling op de website van Arenberg
  • Reserveer je plaats via mail of telefoon (03 202 46 46)
  • Ruil je cultuurcheque in aan de kassa van Arenberg

Opgelet! Cultuurshock! is enkel geldig voor de voorstellingen waarbij het logo expliciet staat aangeduid.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Student Theater

Ben je student aan een theateropleiding? Dan kan je voor bepaalde theatervoorstellingen tickets kopen aan € 7. Onder programma, met filter 'Student Theater' vind je de voorstellingen waarvoor deze korting geldt. Deze tickets kunnen enkel gekocht worden via ticket@arenberg.be of rechtstreeks aan de ticketbalie.