Stad Antwerpen

Elias Van Dingenen

Cirkel

Cirkel

Hallo, ik ben Elias.

Als je mij al kent: Hey! Cool, he! Ik sta in de Arenberg! Als je mij nog niet kent: Aangenaam! Hopelijk kom je kijken (bio onderaan).

Op 25 april kom ik naar de Arenberg met ‘Cirkel’. Cirkel is mijn eerste theatershow en zal geen traditionele stand-up comedy zijn.

Het wordt een ode aan speelsheid. Ik heb het over de overdreven sérieux van het volwassen leven en waarom je op je 35e geen tikkertje meer speelt. Is de vloer lava? Of is de derde herinnering van mijn EGW-factuur lava? Verwacht je aan een anderhalf uur onvoorspelbaarheid, waarbij ik de draak steek met zowel het genre als mezelf.

Verwacht je niet aan:

  • een grote, overkoepelende boodschap
  • het onderuithalen van andere mensen die ‘toch wel idioten zijn’
  • moppen over mijn vrouw en kinderen (heb ik namelijk niet)

Wie ben ik eigenlijk?

Eind 2016 stapte ik voor het eerst op het podium. Ik ging aan de slag als voorprogramma (Amelie Albrecht, Steven Mahieu, Michael Van Peel, …), maar bleef ook houden van de losse sfeer in de kleine zalen. In september ‘23 komt ‘Underdog’ op Streamz. Dit is mijn eerste comedyspecial en werd gedraaid in de Roes Comedy Club in Gent.

In de pers

"Elias Van Dingenen zegt misschien wel wat veel mensen denken, maar nooit zouden durven uit te spreken (...) Van Dingenen is een goede komische verteller, het ene moment schijnbaar naïef en onbeholpen, het volgende veel te doortrapt om argeloos te zijn." — De Standaard (★★★★)

Facebook | Instagram | YouTube

Credits

  • Spel: Elias Van Dingenen

Wanneer?

Reeds afgelopen