Stad Antwerpen
OLTClub

Jools Holland

& his Rhythm and Blues Orchestra

UK's meest swingende bandleader is back!

Veel introductie heeft Jools Holland niet nodig. We kennen hem natuurlijk van het fenomenale en nog steeds erg populaire BBC muziekprogramma ‘Later…with Jools Holland’, of van z’n band Squeeze met wie hij in de jaren ’70 verschillende hits had, of van die fenomenale pianosolo op The The’s Uncertain Smile, of van de vele samenwerkingen met artiesten als George Harrison, Eric Clapton, Dr. John, Sting, Josh Stone, BB King, The Fine Young Cannibals,….de lijst is onuitputtelijk. Begin 2024 behaalde hij zo z'n eerste nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk met 'Swing Fever', een duet-plaat die hij maakte met de al even legendarische Rod Stewart.

Sinds de vroege jaren ’80 brengt Jools ook platen uit met z’n big band en trekt hij hiermee, regelmatig aangevuld door gastvocalisten, de hele wereld rond. Zijn concerten draaien steeds uit op een waar muzikaal feest waarbij het publiek getrakteerd wordt de meest opwindende R&B, Boogiewoogie, Blues en Ska muziek.

Enjoy Yourself!

Website | Facebook | YouTube | Instagram | Spotify

OLTCLUB

Dit is en OLTCLUB-concert. Met OLTCLUB duikt OLT Rivierenhof na de warme zomermaanden het Antwerpse nachtleven in. Wat je mag verwachten? Topnotch concerten in de cosy setting van Arenberg. Gevestigde waarden, nieuw talent. Aan jou om te ontdekken. OLTCLUB, Discover Undercover.