Stad Antwerpen

Matinée Dorée: Steven Goegebeur

Lachen is gezond!

Steven Goegebeur brengt je zijn unieke mix van anekdotes en leuke verhalen. Reken daarbij zijn heerlijke interactie met het publiek en je weet dat je een onvergetelijke namiddag zal beleven! Je gaat gegarandeerd met een brede glimlach op het gezicht en pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis. Niet te missen!

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in elkaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Tickets kosten € 8 (€ 2 aan kansentarief). Een drankje en een portie poffertjes zijn inbegrepen in de prijs!

Minigolf Beatrijs

Deze voorstelling gaat door in Minigolf Beatrijs. Je bereikt Minigolf Beatrijs het makkelijkst met de fiets of het openbaar vervoer. Metrostation Frederik Van Eden (tramlijnen 3, 5, 9 en 15) ligt op wandelafstand.

In je ticket zitten een gratis drankje en een portie poffertjes inbegrepen. Verder nog honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Voor de voorstelling kan je gezellig iets drinken, na de voorstelling is de keuken open en kan je ook iets eten. Bekijk hier het menu.

Minigolf Beatrijs

Beatrijslaan 19, 2050 Linkeroever (Antwerpen)