Stad Antwerpen
©NISRAN

'Nuff Said

met Marie Koet (NL), Adja (BE), Issam Dakka (BE), Aya Sabi (BE) & Tom Rhodes (VS)

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam.

Dit seizoen kan je terug op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Soe Nsuki is jullie host van de avond.

Aight! Who’s in!?

Line-up

MARIE KOET (NL) is stand-up comedian en filosoof in opleiding. Daarnaast is ze freelance schrijver voor De Pin, het satirische zusje van De Speld. Toen ze in 2020 voor het eerst het podium betrad, wist ze meteen dat ze daar niet meer vanaf wilde. Ze vertelt over filosofie, daten en over de manier waarop ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen. Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan.

ADJA (BE) maakt als maker, zangeres en performer snel een naam voor zichzelf in België als multidisciplinair talent met grote plannen. Zo won ze in 2022 de Soundtrack editie Brussel en in januari 2023 plaatste De Morgen haar bij een van de zes Belgische muziekbeloften van 2023: "Haar debuut-EP doet qua stijl denken aan de spirituele neo soul van Erykah Badu, de zwarte empowerment van Solange en de fluwelen aanpak van Lianne La Havas."

ISSAM DAKKA (BE) is een Antwerpse acteur wiens carrière de voorbije drie jaar een hoge vlucht nam. Hij was op tv te zien in ‘Lisa’, ‘De Verraders’, ‘Dertigers’, ‘De Twaalf’ en ‘Kids On The Block’. Als kers op de taart heeft hij ook een hoofdrol te pakken in ‘Everybody Loves Diamonds’, een internationale prestigereeks die vanaf 13 oktober 2023 op Amazon Prime te zien is. Speciaal voor ‘Nuff Said keert hij even terug naar zijn eerste passie: poëzie en hiphop.

AYA SABI (BE) debuteerde met de verhalenbundel ‘Verkruimeld land’ en werd hiervoor meteen genomineerd voor de Opzij Literatuur Prijs en de Lang Zullen We Lezen-trofee. Sindsdien schrijft ze columns en journalistieke stukken voor verschillende media. Ze werd tot "een van de literaire talenten van het jaar" gebombardeerd door de NRC. Haar debuutroman ‘Half leven’ is verschenen bij Das Mag.

TOM RHODES (VS) is een wereldreizende comedian die het publiek al meer dan 30 jaar aan het lachen maakt. Hij staat bekend om zijn duistere en absurd optimistische comedy, die vaak gaat over de harde realiteit van het leven. Rhodes verscheen in tal van televisieshows, waaronder Last Comic Standing, The Late Late Show with Craig Ferguson en Comedy Central Presents. Hij heeft ook verschillende comedyalbums en dvd's uitgebracht. Rhodes is een meester in het vertellen van verhalen en kan het publiek aan het lachen houden met zijn persoonlijke anekdotes en observaties. Rhodes is a true original en zijn comedy zal je zeker laten denken en lachen lang nadat de show voorbij is.