Stad Antwerpen
Première

Veerle Malschaert

Verlicht mij

Veerle Malschaert is on the run! Ze is overprikkeld, ze is overbelast, ze is overbevraagd, ze is overstresst, ze is overpamperd, ze is overpubert, ze is overwerkt, ze overleeft.

Veerle schuurt aan tegen een nucleaire meltdown, de pijpleiding is gesaboteerd en ze moet dringend op zoek naar de spaar-u-zelf knop en de let-it-be verlichting. Haar verbruik moet drastisch naar beneden!

Veerle is op zoek naar het licht.

Het is tijd voor wat zen. Gewoon even een stapje opzij zetten, weg uit het systeem. Geen isolement, wel wat me-time, een oplaadmomentje. Hier en nu, samen met jou. Samen even op zoek naar verlichting.

We laten de boel even de boel. Waar is dat zwembad hier ook alweer ? 

Veerle Malschaert hoeft geen introductie meer. Ze is een vaste waarde in het comedy en theater landschap en ze blijft uniek in haar genre. Er is geen comédienne oprechter en authentieker. Veerle schuwt de kwetsbaarheid niet en doorbreekt elk taboe. Ze brengt helende en troostende comedy. Malschaert gebruikt haar eigen (tragi)komische struggle door het leven als klankbord en geeft aan haar publiek persoonlijk ‘the best and funniest way to survive life’.

Website