Stad Antwerpen
karolina maruszak photography

Waargebeurd

Martha!tentatief

Waargebeurd is een namiddag in BARLOKAL van Arenberg waarbij mensen waargebeurde verhalen vertellen. Elke keer anders, maar altijd ervaar je een warm gevoel van herkenning en verbondenheid. Leve het leven! Leve Waargebeurd. Luister ook naar de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast of Waargebeurd.be

3 december - een ongeluk zit in een klein hoekje

Hoe klein is een klein hoekje? En wat zit dat ongeluk daar te doen? Deze zondag vertellen we verhalen over kleine gebeurtenissen die soms grote gevolgen kunnen hebben. Kom en maak er een zalige zondag van!

7 januari - het hart

Het is koud. Het is winter. We hebben warme verhalen nodig! Over de liefde! Over het bloed dat door onze harten stroomt! En over al wat ons overeind houdt. Breng al je moeders en je vaders mee. Verwarm hun handen door er op te blazen.

4 februari - extase 

Die allereerste keer! Die gewonnen finale! Die ene magische kus. Die andere magische kus! Breng je zus mee en je broer! Kom luisteren! We zullen je betoveren! Kom en maak er een zalige zondag van!

10 maart - gevaar

Langs de regenpijp naar boven klimmen om in te breken in je eigen huis. Remmen met je voeten omdat de remmen van je fiets niet meer werken. Tegen 115 kilometer per uur naar beneden skien. Dronken op de motorkap zitten van een rijdende auto. Laat je gasvuur branden, steek je fietshelm in de oven, doe je rolschaatsen aan en kom naar Waargebeurd!

7 april ­- sport

Kleedkamerverhalen, gebroken enkels en verloren finales. Reflexspray onder je armen spuiten. Blijven trainen ook al win je nooit. Vandaag gaat het over sport. Loop snel naar de Arenberg! Pak een voetbal mee en doe je sportsokken aan!

Website

Wanneer?

 1. -
  Koop tickets
 2. -
  Koop tickets
 3. -
  Koop tickets
 4. -
  Koop tickets
Reeds afgelopen