Stad Antwerpen
Première

Weg van India

Joke Emmers & Visjal Auwerx

In 'Weg van India' nemen Visjal Auwerx en Joke Emmers je mee in een muzikale vertelling. Hij is geboren in India, zij in België. Hij is weg van haar, zij van hem. Ze plannen samen op weg te gaan naar dat wonderlijke land, zal dit invloed hebben op wie zij zijn? Bepaalt je omgeving of een grote gebeurtenis mee je identiteit?

Woord en muziek omhelzen elkaar op deze muzikale reis en brengen zo verhalen, zowel uit India als eigen hersenspinsels, tot leven. Laat je beroeren, lach en ga met een resem personages op pad door de gonzende straten van India. Misschien kom je jezelf er ook tegen.

Vergeet de Taj Mahal of Bollywood, zij gaan verder waar de Lonely planet stopt. Drijf in intieme setting mee op de magische klanken van de sitar en dompel je onder in de Indiase cultuur. Wie weet ben jij aan het eind ook helemaal weg van India.

Za 16.03.23 Voorstelling + Diner

Op zaterdag 16 maart 2024 deelt Visjal Auwerx graag zijn kookkunsten. Verwacht je aan de heerlijke geuren en smaken uit de Indische keuken (volledig plantaardig). Schuif mee aan vanaf 18:00 alvorens je van de show geniet om 20:30. Opgelet: er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, tickets kan je enkel bestellen in combinatie met een voorstellingsticket.

Credits

  • Concept & Spel: Joke Emmers, Visjal Auwerx

Met de steun van

Arenberg

Wanneer?

  1. -
    Wachtlijst
  2. -
    Wachtlijst