Stad Antwerpen
Kelly Fober

Afro Belg

House Take Over!

Afro Belg Takeover is een concept dat afgelopen seizoen gelanceerd werd en uitgroeide tot een fenomeen. Het format was eenvoudig: een warme plek creëren en zo mensen samen te brengen. Een plek waar ze konden genieten van lekker eten en drinken, maar ook nieuwe mensen leerden kennen. Het was een schot in de roos; meer nog… Mensen stapten het podium op, gebruikten hun stem. Verwachtingen werden ingelost en verlegd. Elke editie werd succesvoller, de community groeide.

Deze editie gaan we een stap verder en nemen we niet enkel de Bar over, maar we nemen gewoon de hele Arenberg in. We nodigen je uit voor De Tafel van Frank! De enige tafel die Vlamingen met een sterk metabolisme verwelkomt, want hier verteren we alles. Het veiligste kot veur vlomse conversaties. De authentieke stem van de volksmond! Trekt die lange tenen dus al maar in.

Jullie gastheer? Frank Goossens, een personage uit de komedie/webserie Afro Belg, die de hedendaagse conflicten rond racisme en discriminatie op een humoristische manier kadert. Deze rechtse rakker praat steeds zijn mond voorbij en verwelkomt vijf getalenteerde artiesten op zijn talkshow in onze Grote. Bereid je voor op een avond vol talent, humor en… Frank dus.

De Arenberg Takeover gaat over de kracht van de gemeenschap om barrières te doorbreken en grenzen te verleggen.

Let's come together and make it happen!

Tafel van Frank nodigt uit:

  • Zach Swagga
  • Ish Ait Hamou
  • Abdul Malik
  • Nadine Baboy
  • Syntyche Boda


YouTube l Facebook | Instagram