Stad Antwerpen
@Veronique Vercheval

Al Fanfardjati

Fanfare uit Palestina

 Music Fund vzw brengt 25 getalenteerde Palestijnse jongeren naar België voor een muzikale samenwerking. Music Fund wil jongeren in conflictgebieden of achtergestelde gebieden de kans geven om in goede omstandigheden muziek te maken. Beleef de harmonieuze samensmelting van deze Palestijnse jongeren met de muziekjongeren van Antwerpen.

Om 18.30 uur kun je getuige zijn van het hoogtepunt van hun gezamenlijke inspanningen als ze het podium betreden om hun oefendag te presenteren. Toegang tot de Zomerfabriek is gratis voor alle bezoekers op deze speciale dag. Geniet van een daarna nog van een optreden van Mama's Open Mic. Mis het niet!

Al Fanfardjati

Het project AL FANFARDJATI is ontstaan uit de samenwerking tussen de Federatie Wallonië-Brussel en Palestina. Door de fusie van "Fanfare" en "Al Kamandjâti" creëert dit initiatief een unieke fanfare bestaande uit 100 getalenteerde jonge muzikanten van Al Kamandjâti muziekscholen in steden, dorpen en vluchtelingenkampen. Wees getuige van de kracht van muziek terwijl we de levens van kinderen in bezette gebieden beschermen, versterken en verrijken. Maak deel uit van deze buitengewone culturele reis.

Het evenement vindt plaats in Zomerfabriek: Minkelersstraat 2, 2018 Antwerpen

Wanneer?

Reeds afgelopen