Stad Antwerpen
Titia Hahne

Blue Flamingo

Blue Flamingo 78-Toeren

Beleef een nostalgische roadtrip door de muziekgeschiedenis. Luister naar de verhalen achter een bijzondere plaat en waag je tussendoor aan een dansje!

Ziya Ertekin, alias Blue Flamingo, is verzamelaar van originele 78-toerenplaten uit de jaren ’20 tot ‘60. Hij draait zijn schellak-vondsten op een Gerard pick-up uit 1958, aangesloten op een Fender Deluxe versterker uit 1957. Alstublieft!

Jazz, swing, jump & jive, blues, rhythm & blues, rock ‘n roll, country & western, bluegrass, salsa, cha-cha-cha, mambo, merengues, cumbia, Franse chansons, calypso... De aanstekelijke muziek en het bijzondere geluid nemen je mee op een heerlijk dansbare trip door de muziekgeschiedenis!

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in elkaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Tickets kosten € 8 (€ 2 aan kansentarief). Een drankje en een portie poffertjes zijn inbegrepen in de prijs!

Minigolf Beatrijs

Deze voorstelling gaat door in Minigolf Beatrijs. Je bereikt Minigolf Beatrijs het makkelijkst met de fiets of het openbaar vervoer. Metrostation Frederik Van Eden (tramlijnen 3, 5, 9 en 15) ligt op wandelafstand.

In je ticket zitten een gratis drankje en een portie poffertjes inbegrepen. Verder nog honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Voor de voorstelling kan je gezellig iets drinken, na de voorstelling is de keuken open en kan je ook iets eten. Bekijk hier het menu.

Minigolf Beatrijs

Beatrijslaan 19, 2050 Linkeroever (Antwerpen)