Stad Antwerpen

HURORAM!

Matthysen, Mosuse & Van Ballaert

met Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert 

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor toneelstukken, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam 'HURORAM!', een naam waar langer over werd nagedacht dan je zou denken. De drie muzikanten werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel... Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen. 

'HURORAM!' is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens weer op muziek gezet. Zoiets ongeveer dus, met toekomstige wereldhits als 'De snor van Guy Mortier', 'Een vrouw met Zeven Billen' en het verbijsterende 'Foridauka'.

"Hugo is in mijn opinie van een intergalactisch niveau. Hij staat boven al de rest met wie ik al heb samengewerkt."* — Jean Blaute

 *Wellicht geschreven in een vlaag van zinsverbijstering of na misbruik van bepaalde middelen, maar het staat er toch maar.

Credits

  • Muziek: Hugo Matthysen, Ronny Mosuse, Aram Van Ballaert
  • Tekst: Hugo Matthysen

Wanneer?

Reeds afgelopen