Stad Antwerpen
Matinée Dorée

Les Triadours

Edith!

‘Edith!’, een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden. Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, zingen, zingen! Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une en-fant, Padam... Edith Piaf, een vrouw met vele facetten.

Website | Facebook | Instagram

Over Mireille Vaessen

Mireille Vaessen (zang) studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en ging op tournee met oa. Hugo Claus. Martine de Kok (piano, accordeon & zang) studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema. Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Daarnaast bespeelt hij gitaar en cello. In 'Retour Bxl-Paris' en 'Edith!' passeren ze allemaal de revue. Op 13 maart 2022 uitgeroepen tot WINNAAR Concours De La Chanson: Prix Liesbeth List!

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in mekaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Tickets kosten € 8. Het drankje na de voorstelling is inbegrepen in de prijs!